Beyaz Çikolatali Ve Peynirli Mousse | LAV İlham
LAV ile Hep Yeni Bir Heyecan

BEYAZ ÇİKOLATALI VE PEYNİRLİ MOUSSE


BEYAZ ÇİKOLATALI VE PEYNİRLİ MOUSSE

Malzemeler:

200 gr Labne 
200 ml Krema 
200 g beyaz çikolata
100 g toz badem (1 bardak) 
4 yaprak jelatin (önce yarım saat soğuk suda ıslatın, sonra 1/4 su bardağı sıcak suda eritin) 
Yarım su bardağı toz şeker 
2 yumurta akı 
1 paket vanilya 
Pandispanya keki (arzu ederseniz cheesecake tabanında kullanıldığı gibi 100gr yulaflı bisküvi ile de hazırlayabilirsiniz)


Hazırlanışı:

Çikolatayı benmari usulü eritin.
Krema ve Labne’yi çırpın.
Yumurta aklarını şeker ile beyazlaşıncaya kadar çırpın ve hepsini karıştırın.
Badem ve vanilyayı ekleyin. Erittiğiniz jelatini ilave edin (sulu bir karışım olacak).
Karışımı kapaklı bir buzdolabı kabına aktarıp soğuması ve kıvamını bulması için 3-4 saat kadar buzdolabında bekletin.
Aralara pandispanya keki koyarak bardaklara dökün ve servis edin.
Süsleme için taze meyvelerden jöle ile bir sos hazırlayabilir ve yenilebilir çiçeklerle sunumunuza son dokunuşlarınızı yapabilirsiniz.

Afiyet olsun:)

BU İÇERİKTE KULLANILAN ÜRÜNLER

SOSYAL MEDYADA LAV
/lavturkiye
YENİLİKLERDEN HABERDAR OLUN
Copyright @2017 Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş
Bu site ESKİMO web araçları kullanılarak hazırlanmıştır.