Elma Cipsi | LAV İlham

ELMA CİPSİ

MALZEMELER

2 adet kırmızı elma
Yarım limon
Tarçın

HAZIRLANIŞI

Elmaları yıkadıktan sonra güzelce kurulayın.
Ardından elmaları incecik olacak şekilde dilimleyin.
Üzerine limon suyu damlatarak elmanın yüzeyine yedirin.
Yağlı kağıdınızı tepsiye yerleştirin ve üzerine tarçın serpin.
100 derece fırında 1 saat pişirin.
Soğuduktan sonra sağlıklı ve lezzetli elma cipsleriniz servise hazır.

Afiyet olsun:)

BU İÇERİKTE KULLANILAN ÜRÜNLER

SOSYAL MEDYADA LAV
/lavturkiye
YENİLİKLERDEN HABERDAR OLUN
Copyright @2017 Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş
Bu site ESKİMO web araçları kullanılarak hazırlanmıştır.