Frenk Üzümlü Parfe | LAV İlham

FRENK ÜZÜMLÜ PARFE

FRENK ÜZÜMLÜ PARFE

Malzemeler:

200 gr Labne Peyniri
200 gr Kremşanti
1 paket vanilya şekeri
1 çay bardağı pudra şekeri
200 gr Frenk Üzümü

Hazırlanışı:

Frenk üzümleri yıkanır ve saplarından ayrılır. 
Derin bir kapta labne, kremşanti, pudra şekeri ve vanilya şekeri güzelce çırpılır. Ardından frenk üzümleri ilave edilir. 
Dondurucuda bir gün beklettikten sonra servise hazır.
Afiyet olsun:)

BU İÇERİKTE KULLANILAN ÜRÜNLER

SOSYAL MEDYADA LAV
/lavturkiye
YENİLİKLERDEN HABERDAR OLUN
Copyright @2017 Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş
Bu site ESKİMO web araçları kullanılarak hazırlanmıştır.