Pancarli Ekmek | LAV İlham

PANCARLI EKMEK

RENKLİ KEŞİFLER, NEŞELİ GÜNLER

Yeni tatlar denemeye açık olun. İşin içinde yemek olduğunda, bu ritüelin insanları bir araya getiren sihirli bir güç olduğunu unutmayın. Sevdiklerinizi ağırlarken de onları mutfak keşiflerinizden mahrum bırakmayın. Tıpkı market rafında pembe rengine vurulduğunuz ambalajıyla sizi kendine çeken ve iç içe girebilme özelliğiyle sizi tavlayan LAV Galata meşrubat bardaklarının kullanışlılığını tüm komşularınıza anlattığınız gibi... Deneyin, anlatın, paylaşın. Yaşam basit mutluluklarla daha güzel, tek yapmanız gereken alışkanlıklarınızı bir kenara atmak ve yenilikleri hayatınıza kabul etmek. Peki o zaman şimdi pancar suyuyla hazırlayacağınız pembe ayranın yanına pancarlı bir kek yapmaya hazır mısınız? 


Malzeme Listesi
5 bardak un
1 paket kuru maya
2 tane kırmızı pancar
Yarım bardak yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı:

İlk önce pancarları küp küp doğrayıp yumuşayana dek kaynar su içerisinde haşlayınız.
Haşlanan pancarları robotta püre haline getiriniz.
Ardından bir kaba maya, yoğurt, tuz ve unu alıp, üstüne püre haline getirilen pancarı ekleyip yoğurunuz.
Yoğurulan hamurun üstünü kapatıp 15 dakika dinlendiriniz.
Daha sonra baton pişirme kalıba dökerek tekrar üstünü bezle örtüp 45 dakika daha dinlendiriniz.
Önceden ısıtılmış 200 derece ayarlı fırında 35 dakika pişiriniz. Afiyet olsun:)

BU İÇERİKTE KULLANILAN ÜRÜNLER

SOSYAL MEDYADA LAV
/lavturkiye
YENİLİKLERDEN HABERDAR OLUN
Copyright @2017 Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş
Bu site ESKİMO web araçları kullanılarak hazırlanmıştır.