Zencefilli Limonata | LAV İlham
LAV ile Hep Yeni Bir Heyecan

ZENCEFİLLİ LİMONATA

Malzemeler:

5 adet limon
1 yarım kibrit kutusu kadar zencefil
6 yemek kaşığı bal
3 sap nane
1 litre su
Her bardak için bir üzüm tanesi
Her bardak için 2-3 dilim elma

Hazırlanışı:

Zencefili soyun ve rendeleyin. Limonu yıkayın ve kabuklarını rendenin ince kısmı ile rendeleyin. Limon suyu, zencefil, su ve balı derin ve geniş bir kapta bal tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Dolapta 15-20 dakika kadar dinlendirin. Bir tülbent yardımı ile süzün. Bardaklara bolca buz doldurun, içine 1 adet nane yaprağı, 1 adet üzüm tanesi ekleyin. Limonatayı doldurun ve elma dilimleri ile süsleyerek servis yapın. Dilerseniz beyaz şekerlemelerle bardağınızın kenarını süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun:)

BU İÇERİKTE KULLANILAN ÜRÜNLER

SOSYAL MEDYADA LAV
/lavturkiye
YENİLİKLERDEN HABERDAR OLUN
Copyright @2017 Gürok Turizm ve Madencilik A.Ş
Bu site ESKİMO web araçları kullanılarak hazırlanmıştır.